Tulevaisuuden digikaavoitus

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Marina Congress Center, Helsinki

Paikkatietoalusta-hanke on mukana Tulevaisuuden digikaavoitus -tapahtumassa. Tule moikkaamaan meitä ständillemme!
 
Tilaisuus alueidenkäytön suunnittelun digitalisaatiosta pidetään tiistaina 10.10.2017 klo 9.00–16.00 Marina Congress Centerissä osoitteessa Katajanokanlaituri 6, Helsinki.
 
Rakennetun ympäristön digitalisaation tavoitteena on avata rakentamisen ja kaavoituksen julkinen tieto kaikkien helposti käytettäväksi, kehittää sujuvasti yhteen toimivia järjestelmiä ja yhtenäisiä toimintatapoja sekä käynnistää joukko kokeiluhankkeita luomaan uusia innovaatioita ja liiketoimintaa.

Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen valmistelu on käynnissä. Tavoitteena on, että nykyisellä hallituskaudella muodostetaan selkeä näkemys uudistuksen periaatteista. Alueidenkäytön digitalisaatio on keskeinen osa uudistusta.

Ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuuden paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus striimataan ja sen aikana voi lähettää kommentteja ja osallistua keskusteluun myös etänä. Myös etänä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan!
 
Tilaisuuden järjestävät ympäristöministeriö ja KIRA-digi-hanke. Lisätietoja tilaisuudesta antavat ympäristöministeriöstä erityisasiantuntija Minna Perähuhta ja ympäristöneuvos Antti Irjala. etunimi.sukunimi@ym.fi